Försäkringsjurister i Stockholm - Vi finns vid Sundbyberg 

EC Juristkonsul har nya lokaler med goda kommunikationer och närhet rån Solna, Bromma, Sundbyberg och Rissne genom att ligga mittemot Solvalla efter Rissneleden, 144 vid Valla Park. Våra jurister är specialiserade inom konsumentförsäkringsrätt. Vi vet hur försäkringsbolagen resonerar kring försäkringsfall och hur villkoren i försäkringen ska tolkas. Vi tolkar försäkringsvillkor och andra avtal och företräder våra klienter mot försäkringsbolagen i olika tvister. Ring 08-12 45 15 45 för rådgivning i försäkringsfrågor. Ofta har du rättsskydd så dina kostnader täcks av försäkringen.

Vänta inte tills det är för sent - kontakta Oss för rådgivning.

Jurist försäkringsrätt Stockholm, jurist för avtalstolkning elller tvist mot försäkringsbolaget

Försäkringsfall och ersättning vid egendom och sakskada.

Försäkringsjuridiken har flera olika delar. Har du råkat ut för skada? Vill försäkringsbolaget inte ta sitt ansvar? Kontakta en av våra försäkringsjurister!  Vi är specialiserade inom försäkrings- och avtalsrätt och tar Dina strid med snåriga överlägsna försäkringsbolag med duktiga jurister och snåriga försäkringsvillkor så att du kan ägna dig åt annat. 


Vi tolkar försäkringsavtal och -villkor och ger vägledning och råd i försäkringsrättsliga frågor med anknytning till skadeståndsrätten.

 

Free business joomla templates